Меню сайту
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Архив записей
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Друзья сайта
Головна » 2015 » Сентябрь » 27 » У ХНТУСГ ПРОЙШЛА НІЧ НАУКИ
09:39:03 У ХНТУСГ ПРОЙШЛА НІЧ НАУКИ | |
26 вересня 2015 року відбулася "Ніч науки". У рамках цього проекту науковці різних університетів Харкова представили науково-дослідницькі проекти в галузі сучасних технологій у різних галузях науки. Свої розробки представили 14 вищих навчальних закладів міста та Харківський планетарій ім.. Ю.Гагаріна.
На базі Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка від кафедри переробних і харчових виробництв були представлені новітні розробки аспірантів Ізмайлової О.О. (зернові пластівці з пророщеної пшениці підвищеної біологічної цінності "Паросток", "Еко-Скарб" та "Бадьорість"); Мінченко С.М. (хлібці безглютенові парові для людей, хворих на целіакію "Цілющий", "Східний" та "Сонячний"); Галясного І.В. (хлібці безглютенові, бездріжджові, для людей, хворих на целіакію "Родзинка", "Макова насолода", "Оригінальний", "Пікантний" та "Кунжутний"). У дегустації розробок кафедри взяли участь співробітники ХНТУСГ і інших вищіх навчальних закладів, практичні робітники агропідприємств Харківської області та вчителі і учні шкіл. Фахівцями та учасниками рекомендовано продовжити дослідження в напрямку використання місцевої сировини в технологіях круп’яних, хлібобулочних виробів з метою підвищення харчової та біологічної цінності харчової продукції та поширення асортименту. | |
|
Всього коментарів: 0 | |