Пт, 29 Мар 2024, 11:40:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2017 » Сентябрь » 18 » VII «НАУКОВІ ПІКНІКИ» в саду ім. Т.Г. Шевченко
10:32:14
VII «НАУКОВІ ПІКНІКИ» в саду ім. Т.Г. Шевченко
16 вересня 2017 року за ініціативи Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту, Харківського міського центру дозвілля молоді, Громадського інформаційно-аналітичного центру для молоді і Харківського міського громадського об'єднання «Центр розвитку громад» відбулась освітня акція "Наукові пікніки".
У фестивалі науки, освіти та науково-популярної культури брали участь провідні вищі навчальні заклади та науково-дослідні установи Харкова, а також організації по роботі з дітьми та молоддю, підприємства, громадські та культурні ініціативи, які представляли такі галузі знань, як хімія, фізика, криміналістика, історія, робототехніка, астрономія, інформатика, медицина, математика, фармація, логіка, військова справа та інші.
Кафедру технологій переробних і харчових виробництв ННІ ПХВ представляли аспіранти та студенти 3 та 4 курсів: Галясний Іван, Литвиненко Андрій,  Певна Вікторія, Коротенко Вікторія, Срібний Руслан, Чернявський Дмитро. Студенти мали змогу продемонструвати наукові здобутки кафедри та просто насолодитися атмосферою свята.  
   
Переглядів: 347 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]