Меню сайту
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Архив записей
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Друзья сайта
Головна » 2015 » Октябрь » 30 » ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ТПХВ НА КОНФЕРЕНЦІЇ У ХДУХТ
14:58:50 ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ТПХВ НА КОНФЕРЕНЦІЇ У ХДУХТ | |
29 жовтня 2015 року у Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбулася всеукраїнська науково-практична конференція "Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини" до 25-ти річчя факультету обладнання та технічного сервісу. Викладачі кафедри ТПХВ доц. к.т.н. Фоміна І.М. та асистент Ізмайлова О.О. прийняли участь у цій конференції з усною доповіддю на тему: "Зміна біологічної цінності зернових пластівців "Паросток", "Еко-Скарб", "Бадьорість" під час сушіння". Науковцями було відзначено актуальність та перспективу розвитку теми, так як виробництво харчової продукції є важливим питанням сьогодні для виробників та споживачів.
Конференція розпочалась з напутніх слів та привітання ректора, д-ра тенх.наук, проф. Черевко О.І. Конференція була присвячена таким проблемам: 1. Теоретичні аспекти та експериментальні дослідження процесів сушіння харчової сировини. 2. Розробка енергоефективних сушильних апаратів. 3. Технологія сушіння харчової сировини: формування якості продукції під час теплової обробки. До конференції з усними доповідями завітали науковці з Одеської національної академії харчових технологій та представники дочірнього підприємства "Торговий дім 1" ПАТ "Індуктор" з м. Івано-Франківськ. | |
|
Всього коментарів: 0 | |