Чт, 28 Мар 2024, 11:23:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2016 » Апрель » 11 » ВИСТАВКА "ОСВІТА СЛОБОЖАНЩИНИ ТА НАВЧАННЯ ЗА КОРДОНОМ - 2016"
13:27:42
ВИСТАВКА "ОСВІТА СЛОБОЖАНЩИНИ ТА НАВЧАННЯ ЗА КОРДОНОМ - 2016"
7 — 9 квітня 2016 року за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради у Палаці спорту відбулася головна подія освітньої галузі Лівобережної України – дев’ята міжрегіональна виставка з міжнародною участю «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2016». 
Виставка – важлива подія у житті обласного центру, багатьом поколінням абітурієнтів вона допомогла визначитись з майбутньою професією, знайти свій шлях у житті. Традиційно вона має на меті презентувати для широких кіл населення міста та області досягнення закладів освіти Харківщини, інших регіонів України та Європи, допомогти абітурієнтам зробити свідомий вибір навчального закладу, представити здобутки науково-педагогічних колективів, видавництв та досвід використання інформаційних технологій.

Цільова аудиторія заходу – старшокласники шкіл, випускники ПТУ, технікумів , студенти вишів, які на виставці мали змогу отримати відповіді від представників різних навчальних закладів щодо освітніх програм.
На виставці були представлені понад 50 навчальних закладів: з України, а також заклади освіти, агенції та установи Ізраїлю, Німеччини, Польщі, Словаччини, Туреччини, Франції та Чехії. 
Серед заявлених університетів представляв свої наукові здобутки і Харківський національний технічний університет ім. П.Василенка. Від ННІ ПХВ унівеситет представляли ас. Ізмайлова О.О. та ас. Черняєв О.О.
   
Переглядів: 633 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]