- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
13:47:52 ВІТАЄМО ДУГІНУ КАТЕРИНУ ВАЛЕНТИНІВНУ З УСПІШНИМ ПРОХОДЖЕННЯМ ПОПЕРЕДНЬОГО ЗАХИСТУ ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ! | |
22 квітня 2014 року в Навчально-науковому інституті переробних і харчових виробництв відбувся попередній захист дисертаційної роботи ДУГІНОЇї Катерини Валентинівни на тему: «Удосконалення технології борошняних формованих виробів підвищеної харчової цінності». Робота виконувалася під керівництвом д.т.н., професора ШАНІНОЇ Ольги Миколаївни. Рецензентами дисертаційної роботи були д.т.н., професор кафедри обладнання та інжинірингу переробних і харчових виробництв БОГОМОЛОВ Олексій Васильович та к.т.н., доцент кафедри технологій переробних і харчових виробництв ГАВРИШ Тетяна Володимирівна, які глибоко проаналізували та зробили важливі зауваження. В результаті обговорення результатів дисертаційну роботу Катерини Валентинівни одностайно було рекомендовано для подальшого проходження в Спеціалізованій вченій раді з урахуванням зроблених зауважень і пропозицій.
| |
|
Всього коментарів: 0 | |