Чт, 25 Апр 2024, 18:51:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2014 » Апрель » 3 » ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ!
09:47:49
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ!

1-3 квітня 2014 року в Києві на базі Національного університету харчових технологій відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Харчові технології та інженерія». Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка представляли студенти кафедри технологій переробних і харчових виробництв.

Під керівництвом доцента ФОМІНОЇ Ірини Миколаївни нашу кафедру представляли кращі молоді фахівці групи 45-ТЗ – Щуцька Дарина, Кубрак Віктор та Лабузова Анжеліка.

Учасникам треба було відповісти на тестові запитання та виконати творче завдання, в якому були питання з харчових технологій, методів фізико-хімічного контролю та біотехнологічних основ харчових технологій.

Студентка кафедри технологій переробних і харчових виробництв Щуцька Дарина стала одним з переможцем цієї олімпіади – вона посіла 3 місце серед кращих.

За кращі знання методів контролю в харчових технологіях отримала грамоту Лабузова Анжеліка, а за кращий командний результат грамотою був нагороджений Кубрак Віктор.

Також було визначено переможців у командному заліку. Так, студенти Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка показали кращий командний результат – вони посіли ІІІ місце.

 

Переглядів: 616 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]