Пт, 19 Апр 2024, 20:58:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2014 » Апрель » 2 » ВСЕ ЩЕ НЕ ВИЗНАЧИВСЯ З ПІДПРИЄМСТВОМ ДЛЯ ПРАКТИКИ? ТОДІ МИ ЙДЕМО ДО ТЕБЕ!
10:31:05
ВСЕ ЩЕ НЕ ВИЗНАЧИВСЯ З ПІДПРИЄМСТВОМ ДЛЯ ПРАКТИКИ? ТОДІ МИ ЙДЕМО ДО ТЕБЕ!

2 квітня 2014 року у Навчально-науковому інституті переробних і харчових виробництв відбувся семінар, який був спрямований на допомогу у виборі підприємства для проходження виробничої практики студентам 3 курсу випускаючих кафедр – технологій переробних і харчових виробництв й обладнання та інжинірингу переробних та харчових виробництв.

Семінар було розпочато заступником директора ННІ ПХВ, к.т.н., доцентом Півнем Михайло Вікторовичем, який представив доповідачів студентам кафедр.

На семінарі виступали співробітники центру – заступник директора ЦППСМ з практики, к.т.н., доцент кафедри тракторів і автомобілів Шевченко Ігор Олександрович та ведучій спеціаліст центру, к.т.н., старший викладач кафедри технологій переробних і харчових виробництв Бідюк Дмитро Олегович.

Вони представили студентам три підприємства «СадАгроинвест», «Новопокровський комбінат хлібопродуктів» та «Пологівський олїйноекстракційний завод».

Кожен з доповідачів детально зупинився на специфіці роботи підприємства, акцентував увагу на умови праці та проживання, а також можливу оплату праці.

Вже після закінчення семінару деякі студенти виявили бажання проходити практику на представлених підприємствах.

 

 

Переглядів: 529 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]