Сб, 20 Апр 2024, 03:39:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2015 » Апрель » 1 » З 1 КВІТНЯ! КОМАНДА КВК "ВІД БОГА" ПРЕДСТАВИЛА ННІ ПХВ
18:26:47
З 1 КВІТНЯ! КОМАНДА КВК "ВІД БОГА" ПРЕДСТАВИЛА ННІ ПХВ
1 квітня – День дурня, день сміху. Щорічно студенти з нетерпінням очікують це свято. Оскільки святкування цього дня супроводжується веселощами, жартами і першими розіграшами.

В цей день святкова концертна зала і нашого університету засяяла усміхненими обличчями, адже 1 квітня – вже традиційний і довгоочікуваний фестиваль в Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені П. Василенка серед команд на кубок Кіss-Свін. В конкурсних змаганнях актова зала стала ареною для найдопитливіших та найсміливіших.

На початку свята з вітальними словами виступив проректор з науково-педагогічної роботи Жила Віктор Іванович, який привітав усіх присутніх зі святом, а учасникам побажав терпіння, сили та бойового настрою. Проявити свій артистизм, гумор та кмітливість  вирішили 5 команд: «Гоп-стоп» (ННІ МСМ), «Love is…» (ННІ БМ), «Полный фонарь» (ННІ ЕКТ), «ТЕХ-АС» (ННІ ТС), «От Бога» (ННІ ПХВ). Поза конкурсом виступила і команда Луганського аграрного університету «Марс». Молодіжний драйв ведучого Павла Канівця, неймовірно піднесена атмосфера в залі, гучні оплески, вигуки, плакати, створювали потужну підтримку.

Виступи команд оцінювало журі – знавці справжнього гумору – заступник директора навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту  Вітковський Юрій Петрович; випускник університету, колишній капітан команди «Гоп-стоп» Віктор Сторожков; редактор Кременчуцького КВК, учасник телевізійного конкурсу «Розсміши коміка» Ілля Трубіцин; професор кафедри ЮНЕСКО Воронянський Олександр Вікторович; представник Луганського аграрного університету Лілія Шевеленко; засновник паркуру в Харкові Василь Свищ.

За умовами фестивалю було передбачено три конкурси: «Візитка», «Розминка» та «Відео-конкурс». Цікава інтрига, влучний і дотепний гумор, артистичність, ексклюзивні костюми членів деяких команд – все це перетворилося на яскравий калейдоскоп веселого свята, в якому кожний – це талановита особистість. Наприкінці змагання напруження досягло апогею, розрив між командами був різний. Визначити переможця було не просто, оскільки кожна команда мала свою родзинку, творче обличчя та гідно виборювали перемогу. І ось, нарешті, довгоочікувана мить – оголошення результатів. За підсумками журі цього року переможцем стала команда навчально-наукового інституту технічного сервісу  «ТЕХ-АС». Під неймовірні оплески команда прийняла кубок фестивалю Кіss-Свін. Від журі пролунала подяка за чудову гру, потужні підтримку вболівальників. Приємним сюрпризом для всіх команд КВК стали святкові торти від спонсорів Харківського «Салтівського хлібокомбінату».

Вітаємо переможців! Дякуємо всім командам за гарний настрій, заряд позитивної енергії, бажаємо вам творчого натхнення, нових жартів та особистих зльотів!

Студентка групи 25-ТЗ Рогіз Аліна




Переглядів: 522 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]