Пт, 29 Мар 2024, 02:44:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2015 » Апрель » 22 » ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ КОМПАНІЇ KERNEL
18:44:26
ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ КОМПАНІЇ KERNEL
22 квітня 2015 року в корпусі по вул. Артема 44 відбулася зустріч із представниками провідної агропромислової компанії KERNEL, в якій взяли участь студенти з 2 по 5 курс кафедр технологій переробних і харчових виробництв та обладнання та інжинірингу переробних і харчових виробництв.

Головною гостею зустрічі була Оксана Мусієнко – керівник освітнього проекту компанії, яка ознайомила студентів із самою Компанією та її новим проектом. Мета даної зустрічі – це залучення майбутніх молодих випускників університетів до участі у проекті.

Що ж собою представляє ця Компанія? KERNEL – провідна диверсифікована агропромислова компанія в Україні та Росії. Експортуючи щорічно близько 6 мільйонів тонн сільськогосподарської продукції, KERNEL є найбільшим постачальником соняшникової олії і шроту на міжнародний ринок і є одним з найбільших експортерів зернових з чорноморського регіону.

KERNEL виробляє, бутилює і реалізує наливом соняшникову олію – як на міжнародному, так і на внутрішньому ринках, а також самостійно вирощує зернові та олійні, експортує кукурудзу, пшеницю, ячмінь, сою та ріпак.
Будучи експортно-орієнтованою компанією, KERNEL оперує великою базою активів, необхідних для ефективної та безперебійної поставки сільськогосподарської продукції, виробленої в Україні та Росії понад внутрішнього споживання. Активи компанії включають фермерські підприємства в чорноземних регіонах України, олійно-екстракційні заводи, розташовані в зоні вирощування соняшнику в Україні та Росії, найбільшу мережу елеваторів по всій Україні, портові термінали на Чорноморському узбережжі України та Росії.

«Кернел Шанс» – це корпоративна програма, яка забезпечує адаптацію та розвиток молодих спеціалістів після закінчення вищого навчального закладу для роботи в Компанії KERNEL.

З 2011 року Компанія запустила всеукраїнську програму «Кернел Шанс» для формування якісного кадрового резерву молодих фахівців. Завдяки завданням програми підвищується престижність роботи в сільському господарстві; скорочується міграція молоді з сільської місцевості в міста; відбувається залучення найбільш мотивованих і кваліфікованих випускників з аграрних ВНЗ на роботу до Компанії.

Участь у програмі «Кернел шанс» надає студентам:

- гарантоване робоче місце в найбільшій агропромисловій компанії України з перспективою подальшого розвитку;
- можливість отримання новітніх практичних і теоретичних знань у сфері агробізнесу та переробки сільськогосподарської продукції;
- стабільну заробітну плату;
- підтримку щодо забезпечення житлом та харчуванням.

А тому, виходячи із потреб регіонів та вакансій компанії Кернел, вважаю, що чимало наших випускників зацікавила вигідна пропозиція гостей, вони неодмінно пройдуть відбір і стажування, і вже в найближчий час стануть новими штатними співробітниками Компанії.

Рогіз Аліна, група 25-ТЗ
 
 
Переглядів: 526 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]