Ср, 24 Апр 2024, 11:12:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2017 » Ноябрь » 28
23 листопада 2017 року в корпусі ННІ переробних і харчових виробництв на кафедрі технологій переробних і харчових виробництв в рамках свята "День технолога" відбувся конкурс художньої творчості "Арт - країна", де приймали участь студенти 1 - 5 курсів.

Головним завданням конкурсантів було відображення власного бачення української культури у 3D - картині, яку необхідно було не просто намалювати, а зліпити своїми руками із солоного тіста. 

Переможців визначали незалежним голосуванням, ними стали студенти 4 курсу групи 45 ХТ зі своєю композицією "Соняшники біля хати".
... Читать дальше »
Просмотров: 368 | Добавил: Дюманж | Дата: 28 Ноя 2017 | Комментарии (0)

23 листопада 2017 року в рамках святкування "ДНЯ ТЕХНОЛОГА" кафедрою "Технологій переробних і харчових виробництв" ННІ ПХВ  було організовано виставку-дегустацію хлібобулочних виробів, а саме караваїв та фруктових пирогів. Студенти кожного курсу спеціальності "Харчові технології" повинні були продемонструвати свої кулінарні здібності та власоруч створити традиційний український каравай та пиріг. А вбрані дівчата та хлопці у вишиванки та віночки стали особливістю заходу і свято набуло справжнього українського колориту.  
Оцінювали старання студентів члени почесного журі за смак та зовнішній вигляд виробів: директор ННІ ПХВ Богомолов О.В., начальник учбової частини Калібер ... Читать дальше »
Просмотров: 502 | Добавил: Дюманж | Дата: 28 Ноя 2017 | Комментарии (0)

23 листопада 2017 року кафедра технологій переробних і харчових виробництв відсвяткувала "День технолога", за підтримки студентського комітету ННІ ПХВ. Цьогоріч свято було організовано в стилі кіно. Студенти кожного курсу наосліп обрали свій жанр кінофільму, в якому й праціювали. Було запропоновано 5 жанрів кіно, такі як, триллер, драма, комедія, фентезі та документальний жанр. 
На цій урочистості витала атмосфера неймовірного затишку, тепла,  запалу та невтримного сміху. По-перше студенти кожного курсу повинні були представити свою групу, наступний конкурс - конкурс кураторів, та останній - художній номер за тематикою обраного жанру фільму.
Оцінювали виступи студен ... Читать дальше »
Просмотров: 397 | Добавил: Дюманж | Дата: 28 Ноя 2017 | Комментарии (0)