Сб, 23 Ноя 2024, 14:31:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2019 » Апрель » 11
З 08 по 10 квітня 2019 року на кафедрі технологій переробних і харчових виробництв працювала експертна комісія з метою проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» за першим  (бакалаврським) рівнем вищої освіти у Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка.
Голова експертної комісії Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна – декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктор технічних наук, професор, голова комісії.
Член експертної комісії&nb ... Читать дальше »
Просмотров: 566 | Добавил: Дюманж | Дата: 11 Апр 2019 | Комментарии (0)