Пт, 29 Мар 2024, 13:04:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2016 » Март » 28 » БОРЩ - ВСЬОМУ ГОЛОВА!
14:38:30
БОРЩ - ВСЬОМУ ГОЛОВА!
4 березня 2016 року на кафедрі відбулося дуже цікаве практичне заняття з  дисципліни «Технологія харчування».   Студенти 35 ТЗ групи поділилися своїми враженнями: "Ця дисципліна у нас вперше. На лабораторній роботі ми займалися приготуванням таких кулінарних «шедеврів», як супи. Ми готували такі страви: борщ український, борщ з капустою, солянка, грибний суп з локшиною, молочний суп з тиквою та манкою, молочний суп з тиквою та рисом. Це нам здалося  досить цікавим і захоплюючим зайняттям, оскільки в куховарській практиці більшості із нас  ще не було таких страв. Наприкінці роботи було проведено дегустацію, головним експертом був наш викладач к.т.н., доц. Туз Наталія Федорівна. Вона була задоволена нашими успіхами та високо оцінила не тільки наші страви, але й нашу старанність. Наприкінці, нічого іншого не залишалось, як спробувати страви один одного, оскільки голод мучив вже давно! Усім нам було весело і смачно!"
      
Переглядів: 449 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]