Пт, 19 Апр 2024, 05:53:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2016 » Март » 05
1 березня 2016 року в лабораторії кафедри ТПХВ вирував  аромат морепродуктів. На практичному занятті студенти 25 ТЗа групи, які опановують робочу професію "Кухар", готували екзотичне блюдо із кальмарів.
Кальмари - продукт моря, який можна часто побачити на прилавках магазинів, але як і що можна приготувати з нього? Перше, що спадає на думку - салати. Але з кальмарів можна готувати різну смакоту: їх можна запікати, маринувати і навіть варити супи. Мабуть, однією з причин, чому такі продукти в нашій магазинної кошику з'являються не часто - відсутність знань про технології приготування цього примхливого продукту.
Студенти спробували це виправити, а знадобилось для цього зовсім небагато - лише навчитися кальмари ... Читать дальше »
Просмотров: 490 | Добавил: Дюманж | Дата: 05 Мар 2016 | Комментарии (0)