Чт, 25 Апр 2024, 11:57:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2015 » Ноябрь » 23 » ДЕНЬ СПЕЦІАЛЬНОСТІ
21:56:49
ДЕНЬ СПЕЦІАЛЬНОСТІ
18 листопада 2015 року поєдналося одразу два заходи: це поява нового свята «День спеціальності»  та День відкритих дверей для абітурієнтів. До нашого інституту завітало багато гостей різних шкіл та технікумів. Перед початком свята абітурієнти мали змогу познайомитися з матеріальною базою нашого навчально-наукового інституту, із лабораторіями, де проходять заняття, навіть спостерігати технологічний процес приготування млинців та оладків. Після прогулянки по корпусу всі перейшли до 207 аудиторії де на гостей чекали студенти, які підготували свято. Почесними гостями були директор ННІ ПХВ Богомолов Олексій Васильович, заступники директора ННІ ПХВ Денисенко Сергій Анатолійович та Бредихін Вадим Вікторович, представники кафедри ТПХВ Гавриш Тетяна Володимирівна, Боровікова Наталія Олексіївна, Дугіна Катерина Валентинівна, а в особливості жаданими гостем стала спеціаліст служби управління персоналом компанії Nestle Анна Сергіївна.
З привітальним словом до всіх присутніх  звернувся директор ННІ ПХВ Богомолов Олексій Васильович, який розповів про існуючі спеціальності, про їх здобутки та переваги, звернув особливу увагу на випускників, які успішно освоїлися за професією та побажав ніколи не зупинятися на досягнутому. До уваги випускників шкіл та технікумів було представлено відео-презентацію про засновників навчально - наукового інституту, про діючі кафедри, детально висвітлено про підготовку випускників різних галузей, про перспективи їх за кордоном і не тільки, розвиток творчості та спорту, де кожен має змогу проявити себе. Анна Сергіївна познайомила із підприємством «Мівіна» та оголосила про набір спеціалістів за вакансіями. Скофенко Сергій Миколайович розповів про умови вступу, познайомив із спеціальностями.
Далі за програмою студенти ННІ ПХВ презентували свою спеціальність в різних жанрах, цим самим зацікавити абітурієнтів вступати саме до нас, адже найцікавіше їх чекає тільки у нас, розважали гостей конкурсами, а по закінченню з вокальною композицією всіх привітала студентка 3 курсу Поспєхова Альона та Карпова Лілія із хореографічним супроводом «Не твоя війна».
З нетерпінням вас чекаємо, майбутні випускники! Найцікавіше попереду!
 
Автор: Аліна Рогіз
      
Переглядів: 441 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]