Чт, 25 Апр 2024, 19:13:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2015 » Ноябрь » 24
20 листопада 2015 року студенти ННІ ПХВ на чолі з к.с-г.н., доц. Шакулою О.О. та іншими викладачами ННІ відвідали виставку, присвячену подіям антитерористичної операції на сході України, яка проходить в історичному музеї Харкова.  Експозиція представлена ​​на сходовому майданчику на третьому поверсі. У музеї планують постійно поповнювати експозицію.
В даний час на виставці представлені предмети з місць боїв Збройних сил України та Національної гвардії з незаконними військовими формуваннями на Донбасі. Зокрема, це корпуси реактивних снарядів системи «Град» і мін, гільзи від снаряда САУ «Гвоздика», гільзи від велик ... Читать дальше »
Просмотров: 469 | Добавил: Дюманж | Дата: 24 Ноя 2015 | Комментарии (0)

19 листопада 2015 року на кафедрі технологій переробних і харчових виробництв пройшов екзамен з робітничої професії "Кухар". 
Склад приймальної екзаменаційної комісії: Козій Олександр Борисович - директор методичного центру робітничих професій; Бондаренко Олена Станіславівна - секретар методичного центру робітничих професій; Гарвиш Тетяна Володимирівна - кандидат технічних наук, доцент; Боровікова Наталія Олексіївна - старший викладач.
Екзамен проводився по двом напрямкам: теоретичний та практичний. 
Студенти мали відповісти на 2 теоретичні питання та виконати 1 практичне завдання. 
На 3-й розряд кухаря необхідно було продемонструвати різні форми (проста та складна) нарізки овочів, а ... Читать дальше »
Просмотров: 781 | Добавил: Дюманж | Дата: 24 Ноя 2015 | Комментарии (0)