Сб, 20 Апр 2024, 04:29:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2016 » Февраль » 17 » ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА
12:00:02
ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

11 лютого 2016 року за ініціативою студентського комітету та  підтримки деканату ННІ ПХВ  було організовано святкування дня Святого Валентина. Хоч і було морозяно, але в холодний лютневий день на душі  тепло, як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. А тому вже з самого ранку активісти інституту прикрашали вестибюль до свята.

  Свято Валентина- це чудова можливість для зізнання в коханні своїй половинці.  Оскільки в цей  день простіше за все це зробити, то наші ведучі, студенти 2 курсу, Гладун Дарія та Бурда Микола вирішили ускладнити зізнання різними конкурсами. Чотири закоханні пари виявили бажання взяти участь у боротьбі за головний приз- білети в кіно.

  Почесними гостями нашого свята були: заступники директора ННІ ПХВ Денисенко Сергій Анатолійович та Бредихін Вадим Вікторович, а також старший викладач кафедри ТПХВ Боровікова Наталія Олексіївна, які наглядали за парами в конкурсах та обирали найзакоханіших та найромантичніших. Глядачів та учасників привітав хореографічний колектив «Sunrise» своєю постановкою «Янгол кохання». А на учасників вже чекали цікаві конкурси із газетою, з повітрянними кульками, з вивченням анатомії коханого, з проекції статуї кохання та виконанням серенад про кохання з імпровізацією.

  Веселі забави та мелодійні серенади для всіх глядачів створили атмосферу радості і тепла, а кожен учасник переконався в тому, що День закоханих- свято чудес, яскравих вражень і кохання.

  Кульмінацією свята стала стіна кохання, яка зібрала багато зізнань в коханні, на фоні якої кожен бажаючий мав змогу зробити гарні фотознімки напам’ять.

  Щиро, різнобарвно, з гарним настроєм родина студентів ННІ ПХВ відзначила День Святого Валентина.

  Вітаємо зі святом! Бажаємо Вам, дорогі студенти та викладачі, всеперемагаючої сили кохання, відчуття повноти та неповторності життя!

Автор: Рогіз Аліна

    

Переглядів: 430 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]