Чт, 21 Ноя 2024, 15:33:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2016 » Февраль » 18
16 лютого 2016 року в лабораторії кафедри ТПХВ панував запах печеної рибки. На практичному занятті студенти 25 ТЗа групи, які опановують робочу професію "Кухар", готували  найсмачніше блюдо зі свіжої щуки - фаршировану щуку. Рецепт щуки фаршированої - це частина культурної традиції на Подолі та  в Києві.
Пропонуємо вам, дорогі читачі, один із рецептів приготування фаршированої щуки.
Інгридієнти: 
щука - 1.5 кг, цибуля  ріпчаста; 1-2 шт ( багато цибулі смачніше), деякі рецепти переконують, що цибулі треба стільки скільки філе; суха булка або висуше ... Читать дальше »
Просмотров: 421 | Добавил: Дюманж | Дата: 18 Фев 2016 | Комментарии (0)