Меню сайту
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Архив записей
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Друзья сайта
Головна » 2015 » Ноябрь » 24 » ЕКЗАМЕН З РОБІТНИЧОЇ ПРОФЕСІЇ "КУХАР"
11:13:55 ЕКЗАМЕН З РОБІТНИЧОЇ ПРОФЕСІЇ "КУХАР" | |
19 листопада 2015 року на кафедрі технологій переробних і харчових виробництв пройшов екзамен з робітничої професії "Кухар".
Склад приймальної екзаменаційної комісії: Козій Олександр Борисович - директор методичного центру робітничих професій; Бондаренко Олена Станіславівна - секретар методичного центру робітничих професій; Гарвиш Тетяна Володимирівна - кандидат технічних наук, доцент; Боровікова Наталія Олексіївна - старший викладач. Екзамен проводився по двом напрямкам: теоретичний та практичний. Студенти мали відповісти на 2 теоретичні питання та виконати 1 практичне завдання. На 3-й розряд кухаря необхідно було продемонструвати різні форми (проста та складна) нарізки овочів, а саме картоплі, моркви та буряка. По закінченню екзамена студенти були задоволені своїми результатами та мали позитивний настрій на підкорення наступних вершин до успіху. | |
|
Всього коментарів: 0 | |