Пт, 19 Апр 2024, 22:46:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2019 » Апрель » 15 » II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології" ОКР "БАКАЛАВР"
12:37:14
II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології" ОКР "БАКАЛАВР"

10-11 квітня 2019 року у Харківському державному університеті харчування і торгівлі відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології" ОКР "БАКАЛАВР".

В олімпіаді взяли участь студенти ІІІ та ІVкурсів більш ніж десяти вищих навчальних закладів України. Конкурсна робота складалася із тестового та творчого завдань.

Учасниками від нашого університету під керівництвом к.т.н., доц. кафедри технологій переробних і харчових виробництв Фоміної Ірини Миколаївни були студентки 35 ХТ та 35 ХТ прискореники групи Федорчак Світлана Василівна, Гирка Ганна Ігорівна та  Сінєщокова Дар’я Сергіївна. За підсумками олімпіади Гирка Ганна Ігорівна посіла ІІІ місце у  II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології" ОКР "БАКАЛАВР" та Федорчак Світлана Василівна нагороджена грамотою за І місце у номінації «За найкраще знання дисципліни «Харчові технології»».

Вітаємо студентів із здобутими нагородами та бажаємо наснаги для подальших перемог!
     
Переглядів: 433 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]