Меню сайту
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Архив записей
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Друзья сайта
Головна » 2016 Сентябрь 21 » НАУКОВА ПОДОРОЖ ДОПИТЛИВОЇ ЕВРО-ГРУПИ 35 ТЗ ННІ ПХВ
21:14:22 НАУКОВА ПОДОРОЖ ДОПИТЛИВОЇ ЕВРО-ГРУПИ 35 ТЗ ННІ ПХВ | |
13 вересня 2016 року студенти ЄВРО-групи 35 ТЗ ННІ ПХВ розпочали свою наукову подорож. В цей день вони відвідали Київ та побували на всеукраїнській виставці "INPRODMASH&UPAKOVKA", присвяченій харчовим технологіям. На виставці були представлені новітні технології, машини, обладнання для упаковки, обгортки, апарати вакуумного пакування і багато іншого. Зустрілися з представниками фірм-виробників товарів харчової промисловості, дізналися багато нового. Також були представлені самі товари: кондитерські вироби, цукерки, хлібні продукти, печиво, мед, макаронні вироби, кава, оболонки для ковбас, ароматизатори, барвники. Студенти мали змогу навіть продегустувати деякі вироби, такі як кава та солодощі.
На базі виставки у Національному університеті харчових технологій відбулася міжнародна спеціалізована найково-практична конференція "Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів". З 13 по 17 вересня 2016 року у Одеській національній академії харчових технологій вдбулася міжнародна науково-практична конференція "Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми". Студенти були вражені якістю підготовки до конференції в Одесі, так як в ній брали участь науковці не тільки України, але і Канади, Грузії. Особливу увагу привернули представники харчової промисловості з представлення новітніх технологій. Додому студенти поверталися сповнені яскравих вражень, та нових знань, які обов’язково можуть знадобитися в подальшому житті майбутніх технологів харчової промисловості. | |
|
Всього коментарів: 0 | |