Сб, 23 Ноя 2024, 11:30:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2016 » Сентябрь » 20
13 вересня 2016 року на базі виставки "Всеукраїнський тиждень харчових технологій" за підтримки Укрхлібпрому та АККО Інтернешнл в Національному університеті харчових технологій відбулась міжнародна спеціалізована науково-практична конференція "Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів". У цій конференції прийняла участь к.т.н., доц. Гавриш Тетяна Володимирівна  з усною доповіддю на тему: "Технологія безглютенових парових хлібців".
На конференції були присутні науковці з Києва, Одеси, Харкова.

... Читать дальше »
Просмотров: 436 | Добавил: Дюманж | Дата: 20 Сен 2016 | Комментарии (0)

15 вересня 2016 року на кафедрі Технологій переробних і харчових виробництв відбулося заняття в 55 ТЗм группі по дисципліні "Технологічна майстерня" на чолі з ст. викл. Боровіковою Наталією Олексіївною. Лабораторна робота була присвячена приготуванню різних типів салатів таких як: теплий тип салатів, холодний та фруктовий типи. 
Студенти 55 ТЗм групи були в захваті від такого формату лабораторної роботи тому, що наприкінці заняття змогли поласувати  смачними шеврами власної кулінарії. Учнями було отримано навички приготування наступних салатів: 
Просмотров: 486 | Добавил: Дюманж | Дата: 20 Сен 2016 | Комментарии (0)

13-17 вересня 2016 року в Одеській національній академії харчових технологій відбулася Міжнародна науково-практична конференція "Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми". Асистент Ізмайлова Олена Олександрівна прийняла участь у цій конференції з усною доповіддю на тему: "Дослідження процесу перетравлювання білків зернових пластівців підвищеної біологічної цінності "Паросток", "Еко-Скарб", "Бадьорість" ... Читать дальше »
Просмотров: 482 | Добавил: Дюманж | Дата: 20 Сен 2016 | Комментарии (0)