Меню сайту
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Архив записей
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Друзья сайта
Головна » 2016 Сентябрь 27 » НІЧ НАУКИ В ХАРКОВІ 2016
16:31:46 НІЧ НАУКИ В ХАРКОВІ 2016 | |
24 вересня 2016 року відбулась щорічна виставка "Ніч науки в Харкові 2016" . У рамках цього проекту науковці різних університетів Харкова представили науково-дослідницькі проекти в галузі сучасних технологій у різних галузях науки. Свої розробки представили 17 вищих навчальних закладів міста та Харківський планетарій ім.. Ю.Гагаріна.
На базі Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка від кафедри переробних і харчових виробництв були представлені новітні розробки к.т.н., доц. Фоміної І.М., ас. Ізмайлової О.О. (зернові пластівці з пророщеної пшениці підвищеної біологічної цінності "Паросток", "Еко-Скарб" та "Бадьорість"); д.т.н., проф. Шаніної О.М., к.т.н. доц. Дугіної К.В. (крупи підвищеної харчової цінності "Веселка", "Світанок", "Цілюща"); асп. Мінченко С.М. (хлібці безглютенові парові для людей, хворих на целіакію "Апетитний", "Східний", "Дієтичний" та "Сонячний"); асп. Галясного І.В., к.т.н., доц. Гавриш Т.В. (хлібці безглютенові, бездріжджові, для людей, хворих на целіакію "Глютеноф", "Маковій", "Василенківський" та "Борщовий"), ст.в. Боровікової Н.О. (Спирт оброблений магнітними полями "Кристалл", Горілка на основі спирту обробленого магнітними полями "Органік"). У дегустації розробок кафедри взяли участь співробітники ХНТУСГ і інших вищіх навчальних закладів, практичні робітники агропідприємств Харківської області та вчителі і учні шкіл. Фахівцями та учасниками рекомендовано продовжити дослідження в напрямку використання місцевої сировини в технологіях круп’яних, хлібобулочних виробів з метою підвищення харчової та біологічної цінності харчової продукції та поширення асортименту. | |
|
Всього коментарів: 0 | |