Сб, 27 Апр 2024, 05:15:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2016 » Сентябрь » 27 » НІЧ НАУКИ В ХАРКОВІ 2016
16:31:46
НІЧ НАУКИ В ХАРКОВІ 2016
24 вересня 2016 року відбулась щорічна виставка "Ніч науки в Харкові 2016" . У рамках цього проекту науковці різних університетів Харкова представили науково-дослідницькі проекти в галузі сучасних технологій у різних галузях науки. Свої розробки представили 17 вищих навчальних закладів міста та Харківський планетарій ім.. Ю.Гагаріна.
На базі Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка від кафедри переробних і харчових виробництв були представлені новітні розробки к.т.н., доц. Фоміної І.М., ас. Ізмайлової О.О. (зернові пластівці з пророщеної пшениці підвищеної біологічної цінності "Паросток", "Еко-Скарб" та "Бадьорість"); д.т.н., проф. Шаніної О.М., 
к.т.н. доц. Дугіної К.В. (крупи підвищеної харчової цінності "Веселка", "Світанок", "Цілюща"); асп. Мінченко С.М. (хлібці безглютенові парові для людей, хворих на целіакію "Апетитний", "Східний", "Дієтичний" та "Сонячний"); асп. Галясного І.В., к.т.н., доц. Гавриш Т.В. (хлібці безглютенові, бездріжджові, для людей, хворих на целіакію "Глютеноф", "Маковій", "Василенківський" та "Борщовий"), ст.в. Боровікової Н.О. (Спирт оброблений магнітними полями "Кристалл", Горілка на основі спирту обробленого магнітними полями "Органік"). У дегустації розробок кафедри взяли участь співробітники ХНТУСГ і інших вищіх навчальних закладів, практичні робітники агропідприємств Харківської області та вчителі і учні шкіл. Фахівцями та учасниками рекомендовано продовжити дослідження в напрямку використання місцевої сировини в технологіях круп’яних, хлібобулочних виробів  з метою підвищення харчової та біологічної цінності харчової продукції та поширення асортименту.
     
Переглядів: 497 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]