Пт, 29 Мар 2024, 01:41:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2016 » Март » 5 » СТУДЕНТСЬКІ КУЛІНАРНІ ШЕДЕВРИ. ФАРШИРОВАНІ КАЛЬМАРИ
11:53:13
СТУДЕНТСЬКІ КУЛІНАРНІ ШЕДЕВРИ. ФАРШИРОВАНІ КАЛЬМАРИ
1 березня 2016 року в лабораторії кафедри ТПХВ вирував  аромат морепродуктів. На практичному занятті студенти 25 ТЗа групи, які опановують робочу професію "Кухар", готували екзотичне блюдо із кальмарів.
Кальмари - продукт моря, який можна часто побачити на прилавках магазинів, але як і що можна приготувати з нього? Перше, що спадає на думку - салати. Але з кальмарів можна готувати різну смакоту: їх можна запікати, маринувати і навіть варити супи. Мабуть, однією з причин, чому такі продукти в нашій магазинної кошику з'являються не часто - відсутність знань про технології приготування цього примхливого продукту.
Студенти спробували це виправити, а знадобилось для цього зовсім небагато - лише навчитися кальмари фарширувати. У такому вигляді їх можна запекти в духовці або просто охолодити і нарізати - так на вашому столі з'явиться величезна різноманітність нових страв. Начиняти кальмари можна картоплею, овочами, курятиною, яйцями, крабовими паличками та багато чим іншим.

 
Переглядів: 490 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]