Пт, 19 Апр 2024, 20:32:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2015 » Ноябрь » 9 » СВЯТКУВАННЯ 85-ї РІЧНИЦІ ХНТУСГ ім. П.ВАСИЛЕНКА
13:29:54
СВЯТКУВАННЯ 85-ї РІЧНИЦІ ХНТУСГ ім. П.ВАСИЛЕНКА
6 листопада 2015 року Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П. Василенка (ХНТУСГ) відзначив 85-річчя. Урочистості відбулися в  головному корпусі університету по вул. Артема, 44. 
На початку святкування  гостей було познайомлено з  досягненнями наукових шкіл університету в рамках виставки, присвяченої 85-ти річчю ХНТУСГ на базі університету. Представники кожної наукової школи продемонстрували свої новітні розробки, свідоцтва про досягнення та похизувалися сучасним обладнанням, створеним власноруч.
Асистенти кафедри ТПХВ Ізмайлова О.О., Дугіна К.В.  та аспіранти Мінченко С.М., Галясний І.В. представили до уваги гостей розробки кафедри: зернові пластівці підвищеної біологічної цінності, крупи підвищеної харчової цінності, хлібці парові безглютенові, хлібці безглютенові бездріжджові, локшина підвищеної харчової цінності, комбікормові вироби та електронний текстуромерт тіста. 
Гості заходу відзначили актуальність представлених розробок та побажали наснаги в роботі.
Далі в актовій залі відбулися урочисті збори, де привітали та нагородили почесними грамотами науковців та викладачів університету.
Ректор університету акад. Тіщенко Леонід Миколайович зазначив, що університет упевнено крокує  в майбутнє, а  головним надбанням університету став висококласний, високопрофесійний колектив, який здатний до самовдосконалення.
          
Переглядів: 414 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]