Сб, 20 Апр 2024, 04:06:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2017 » Ноябрь » 8 » ВИСТАВКА-ДЕГУСТАЦІЯ НА КАФЕДРІ ТПХВ ННІ ПХВ
13:26:49
ВИСТАВКА-ДЕГУСТАЦІЯ НА КАФЕДРІ ТПХВ ННІ ПХВ

7 листопада 2017 року у корпусі ННІ ПХВ ХНТУСГ ім.П.Василенка в рамках заходу "Тиждень науки" відбулась виставка-дегустація продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності, організатором якої виступила кафедра технологій переробних і харчових виробництв. 
Участь у виставці-дегустації із задоволенням прийняли студенти 35 ХТ групи, аспіранти кафедри ТПХВ, аспіранти та студенти ХДУХТ та ХТЕІ КНТЕУ. На виставці-дегустації було представлено велику кількість різноманітних продуктів, які мають оздоровчі властивості, такі як, безглютенові хлібці, мафіни, млинці з функціональними дбавками та багато інших смаколиків.
Наукові старання аспірантів та студентів оцінювало журі, головою якого був директор ННІ ПХВ д.т.н., проф. Богомолов О.В., а також, члени журі: д.т.н., проф. Шаніна О.М., д.т.н. Свідло К.В. (ХТЕІ КНТЕУ), к.т.н., доц. Гавриш Т.В., к.т.н., доц. Верешко Н.В. (ХДУХТ), к.т.н., доц. Денисенко С.А., к.т.н., доц. Бредихін В.В. Гостями заходу були викладачі кафедри ТПХВ, а також спеціальний гість, завідувач аспірантуроюк.т.н., доц. Шерстюк В.С.. Члени журі та гості оцінили наукові розробки аспірантів та студентів та відзначили користь та показники якості продуктів.
     

Переглядів: 389 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]