Сб, 19 Сен 2020, 14:54:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2013 » Сентябрь » 28

На другому курсі студенти нашої кафедри вивчають "Харчову хімію", яка знаходиться на межі багатьох дисциплін, таких як органічна, неорганічна, колоїдна хімії, теоретичні основи харчових виробництв та інших. Юні науковці навчаються визначати показники якості питної води, різних харчових продуктів, досліджують вплив різних факторів на стан білків, жирів, вуглеводів, віт ... Читать дальше »

Просмотров: 431 | Добавил: Дюманж | Дата: 28 Сен 2013 | Комментарии (0)