Чт, 25 Апр 2024, 19:54:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » 2014 » Май » 14 » ШАНІНА ОЛЬГА МИКОЛАЇВНА - КРАЩИЙ НАУКОВЕЦЬ ХНТУСГ ІМ. ПЕТРА ВАСИЛЕНКА У 2013 РОЦІ!
12:40:10
ШАНІНА ОЛЬГА МИКОЛАЇВНА - КРАЩИЙ НАУКОВЕЦЬ ХНТУСГ ІМ. ПЕТРА ВАСИЛЕНКА У 2013 РОЦІ!
За підсумками 2013 року кращим науковцем Харківського національного технічного університету імені Петра Василенка визнано д.т.н., професора ШАНІНУ Ольгу Миколаївну! 

За минулий рік Ольга Миколаївна прийняла участь у 5 Міжнародних науково-практичних конференціях, нею отримано 4 патенти, опубліковано 10 наукових статей у фахових виданнях України та 2 зарубіжних виданнях, видано 1 монографію англійською мовою.

У Саскачеванському університеті (Канада) Ольга Миколаївна проводила семінар на тему «System analysis and modelling in food technology» та лекцію «Innovative technologies and equipment for grain processing». Нею прийнято участь у розробці проектів міжнародних програм взаємодії між українськими аграрними університетами та університетами Канади (Україна-Канада) та Китаю (Україна-Китай).

Шаніною О.М. відвідано інноваційні центри «Grain Innovation Laboratory», «P.O.S. Bio-Sciences», «Food Centre», отримано 4 подяки та сертифікат визнання від декана факультету коледжа сільського господарства та біоресурсів Mary Buhr (University of Saskachevan).

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ, БАЖАЄМО УСПІХУ ТА ТВОРЧОГО НАТХНЕННЯ!

 
Семінар на тему «System analysis and modelling in food technology» Лекція на тему «Innovative technologies and equipment for grain processing» Dr. Michael T. Nickerson, SRP Chair of Department of Food and Bioproduct Sciences, Professor Phyllis Shand, Head of Food and Bioproduct Sciences Department, University of Saskatchewan
     
В інноваційному центрі P.O.S. biosciences centre, University of Saskatchewan В інноваційному центрі «Grain Innovation Laboratory» Professor Heikki Kallio, Faculty of mathematics and natural sciences, University of Turku, Finland
     
   
  R. Paul Singh, Distinguished Professor of Food Engineering, University of California  
Переглядів: 673 | Додав: Дюманж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]