« Апрель 2024 » | ||||||
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
7 листопада 2013 року відбувся гала-концерт конкурсу-фестивалю «Дебют першокурсника». Це традиційне вже для молодого покоління свято дозволяє проявити свої творчі здібності та підтвердити почесне звання студента рідного університету. Найбільш талановиті та старанні першокурсники, а також студенти інших курсів, спробували свої сили в різних жа
...
Читать дальше »
|
Як проходило традиційне для нашої кафедри свято "День технолога" та хто з учасників став переможцем - дивіться далі... ... Читать дальше » |
На другому курсі студенти нашої кафедри вивчають "Харчову хімію", яка знаходиться на межі багатьох дисциплін, таких як органічна, неорганічна, колоїдна хімії, теоретичні основи харчових виробництв та інших. Юні науковці навчаються визначати показники якості питної води, різних харчових продуктів, досліджують вплив різних факторів на стан білків, жирів, вуглеводів, віт ... Читать дальше » |
Настроение в коллективе глазами группы 25-ТЗ Первый раз на второй курс. Не так уж это и страшно! Первый день прошел хорошо, желаю моей ... Читать дальше » |
Рассказывает студентка группы 25-ТЗ Изюмская Оля "07.07.13 Вот и началась наша практика. Что могу сказать? Первый день не впечатлил( Была долгая непонятная лекция про комбайны. В конце немного нас заставили пошевелить мозгами :) |
Вітаємо БІДЮКА Дмитра Олеговича з успішним захистом дисертаційної роботи на тему: "Технологія продукту сирного кисломолочного з використанням рослинного наповнювача емульсійного типу"! Захист відбувся 21 травня 2013 року у Спеціалізованій ... Читать дальше » |
Китайская художница Цзюй Доци (Ju Duoqi) создает картины при помощи овощей. Она воспроизводит знаменитые полотна, используя для этого капусту, лук, перец, картошку, помидоры и другие овощи, а затем фотографирует результат своего труда. Некоторые из овощей она предварительно обрабатывает – жарит, сушит или отваривает. Последними на картину попадают наиболее скоропортящиеся продукты. ... Читать дальше » |
Що ми тільки не готували - на тобі і борщ український, на тобі і розсольник ленінградський, на тобі і суп-пюре з печінки, всього не перелічити... А які аромати стояли в аудиторії!) Й якщо додати до цього всього класний настрій упереміш з пригощанням один одного - вийшли справжні авторські супи, які були тут же з'їдені і надовго засіли в наших спогадах... ... Читать дальше » |
Украинские аграрии жалуются на нехватку квалифицированных кадров. ВУЗы страны, по их словам, не успевают удовлетворять потребности в специ ... Читать дальше » |
Ось так, весело, а найголовніше - смачно, пройшла Масляна на кафедрі технологій переробних і харчових виробництв 13 березня 2013 року. Єдиний недолік у млинів - їх було мало! |