Пт, 10 Июл 2020, 00:59:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » Архив материалов
7 листопада 2013 року відбувся гала-концерт конкурсу-фестивалю «Дебют першокурсника». Це традиційне вже для молодого покоління свято дозволяє проявити свої творчі здібності та підтвердити почесне звання студента рідного університету. Найбільш талановиті та старанні першокурсники, а також студенти інших курсів, спробували свої сили в різних жа ... Читать дальше »
Просмотров: 345 | Добавил: Дюманж | Дата: 07 Ноя 2013 | Комментарии (0)

Як проходило традиційне для нашої кафедри свято "День технолога" та хто з учасників став переможцем - дивіться далі... ... Читать дальше »

Просмотров: 430 | Добавил: Дюманж | Дата: 25 Окт 2013 | Комментарии (0)

На другому курсі студенти нашої кафедри вивчають "Харчову хімію", яка знаходиться на межі багатьох дисциплін, таких як органічна, неорганічна, колоїдна хімії, теоретичні основи харчових виробництв та інших. Юні науковці навчаються визначати показники якості питної води, різних харчових продуктів, досліджують вплив різних факторів на стан білків, жирів, вуглеводів, віт ... Читать дальше »

Просмотров: 424 | Добавил: Дюманж | Дата: 28 Сен 2013 | Комментарии (0)

Настроение в коллективе глазами группы 25-ТЗ

Первый раз на второй курс. Не так уж это и страшно! Первый день прошел хорошо, желаю моей ... Читать дальше »

Просмотров: 317 | Добавил: Дюманж | Дата: 02 Сен 2013 | Комментарии (0)

Рассказывает студентка группы 25-ТЗ Изюмская Оля

"07.07.13 Вот и началась наша практика. Что могу сказать? Первый день не впечатлил( Была долгая непонятная лекция про комбайны. В конце немного нас заставили пошевелить мозгами :)
НО! Было ... Читать дальше »

Просмотров: 405 | Добавил: Дюманж | Дата: 10 Июл 2013 | Комментарии (0)

Вітаємо БІДЮКА Дмитра Олеговича з успішним захистом дисертаційної роботи на тему: "Технологія продукту сирного кисломолочного з використанням рослинного наповнювача емульсійного типу"!

Захист відбувся 21 травня 2013 року у Спеціалізованій ... Читать дальше »

Просмотров: 448 | Добавил: Дюманж | Дата: 21 Май 2013 | Комментарии (0)

Китайская художница Цзюй Доци (Ju Duoqi) создает картины при помощи овощей. Она воспроизводит знаменитые полотна, используя для этого капусту, лук, перец, картошку, помидоры и другие овощи, а затем фотографирует результат своего труда. Некоторые из овощей она предварительно обрабатывает – жарит, сушит или отваривает. Последними на картину попадают наиболее скоропортящиеся продукты.

... Читать дальше »

Просмотров: 420 | Добавил: Дюманж | Дата: 27 Апр 2013 | Комментарии (0)

Що ми тільки не готували - на тобі і борщ український, на тобі і розсольник ленінградський, на тобі і суп-пюре з печінки, всього не перелічити... А які аромати стояли в аудиторії!) Й якщо додати до цього всього класний настрій упереміш з пригощанням один одного - вийшли справжні авторські супи, які були тут же з'їдені і надовго засіли в наших спогадах...  ... Читать дальше »

Просмотров: 528 | Добавил: Дюманж | Дата: 23 Мар 2013 | Комментарии (0)




Украинские аграрии жалуются на нехватку квалифицированных кадров. ВУЗы страны, по их словам, не успевают удовлетворять потребности в специ ... Читать дальше »
Просмотров: 578 | Добавил: Дюманж | Дата: 18 Мар 2013 | Комментарии (0)


Ось так, весело, а найголовніше - смачно, пройшла Масляна на кафедрі технологій переробних і харчових виробництв 13 березня 2013 року. Єдиний недолік у млинів - їх було мало!






"Млини, неодмінний атрибут Масляної, ... Читать дальше »
Просмотров: 518 | Добавил: Дюманж | Дата: 18 Мар 2013 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 18 19 20 21 »