Пт, 19 Июл 2019, 11:01:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » Архив материалов
21-22 лютого 2018 року на кафедрі ТПХВ ННІ ПХВ відбувся захист магістерських робіт, над якими   студенти працювали протягом півтора року.
У своїх роботах студенти представляли експериментальні дані, які стосуються актуальних сьогодні питань вирішення проблем раціонального збалансованого харчування населення України та всього світу. Студенти доповідали про  дослідження безглютенових хлібців, які призначені для вживання людям, що хворі на целіакію; про зернові пластівці, виготовлені з пророщеного зерна пшениці, жита та тритикале підвищеної біологічної цінності.
Кожен доклад та візуальне супроводження був оригінальним, оскільки грунтувався на власних дослідженнях в обран ... Читать дальше »
Просмотров: 130 | Добавил: Дюманж | Дата: 23 Фев 2018 | Комментарии (0)

8 лютого 2018 року студенти 2 курсу ННІ Переробних і харчових виробництв спеціальності "Харчові технології" на чолі з викладачем кафедри технологій переробних і харчових виробництв ас. Ізмайловою Оленою Олександрівною відвідали Харківський молочний комбінат (філіал Вімм-Білль-Данн Україна), де виробляється молочна продукція торговельних марок "Ромол", "Слов'яночка", "Чудо", "Веселый молочник", "Фругурт", "Смачненька". Підприємство було відкрито у 1973 році й зберегло найкращі традиції молочного виробництва. Н ... Читать дальше »
Просмотров: 192 | Добавил: Дюманж | Дата: 09 Фев 2018 | Комментарии (0)

21 грудня 2017 року в Київському національному університеті харчових технологій відбулося закриття всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» та нагородження його переможців дипломами на поїздку до Німеччини.
Конкурс був ініційований благодійним Фондом Бориса Колеснікова для студентів спеціальностей, пов'язаних з харчовими технологіями. Його мета - надати підтримку креативним і цілеспрямованим студентам профільних вузів, дати експертну оцінку їх стартапам і розробкам, стимулювати їх до розвитку вітчизняної харчової галузі.
Президент благодійного Фонду Борис Колесніков привітав 30 конкурсантів із заслуженою перемогою та вручив їм дипломи на відвідування кондитерської вис ... Читать дальше »
Просмотров: 165 | Добавил: Дюманж | Дата: 28 Дек 2017 | Комментарии (0)

У грудні 2017 року на кафедрі ТПХВ ННІ ПХВ відбулась серія міжкафедральних наукових семінарів присвячених виробництву круп’яних та хлібних продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності. Аспіранти кафедри доповідали про свої наукові розробки, які представлені в дисертаційних роботах. Асистент Ізмайлова О.О. виступила з доповіддю на тему: "Вдосконалення технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінності" (науковий керівник - к.т.н., доц. Фоміна І.М.), аспірант Мінченко С.М. на тему " ... Читать дальше »
Просмотров: 175 | Добавил: Дюманж | Дата: 28 Дек 2017 | Комментарии (0)

4 грудня 2017 року викладач кафедри технологій переробних і харчових виробництв ННІ ПХВ к.с.-г.н., доцент Шакула Олександр Олександрович відвідав школярів 10-11 класів Ізюмської ЗОШ № 4 та Ізюмської гімназії № 1 Харківської області.

Цей захід проведено з метою допомоги випускникам у виборі майбутньої професії.

 Школярів було ознайомлено  із умовами вступу до університету, переліком напрямів та спеціальностей.

Більш детально зупиняючись на спеціальності «Технологія зберігання та переробки зерна» ННІ ПХВ акцентується увага на перспективі працювати в галузі харчової промисловості. Учні ж, в свою чергу, активно приймають участь у співбесідах та ставлять безлі ... Читать дальше »
Просмотров: 138 | Добавил: Дюманж | Дата: 09 Дек 2017 | Комментарии (0)

23 листопада 2017 року в корпусі ННІ переробних і харчових виробництв на кафедрі технологій переробних і харчових виробництв в рамках свята "День технолога" відбувся конкурс художньої творчості "Арт - країна", де приймали участь студенти 1 - 5 курсів.

Головним завданням конкурсантів було відображення власного бачення української культури у 3D - картині, яку необхідно було не просто намалювати, а зліпити своїми руками із солоного тіста. 

Переможців визначали незалежним голосуванням, ними стали студенти 4 курсу групи 45 ХТ зі своєю композицією "Соняшники біля хати".
... Читать дальше »
Просмотров: 143 | Добавил: Дюманж | Дата: 28 Ноя 2017 | Комментарии (0)

23 листопада 2017 року в рамках святкування "ДНЯ ТЕХНОЛОГА" кафедрою "Технологій переробних і харчових виробництв" ННІ ПХВ  було організовано виставку-дегустацію хлібобулочних виробів, а саме караваїв та фруктових пирогів. Студенти кожного курсу спеціальності "Харчові технології" повинні були продемонструвати свої кулінарні здібності та власоруч створити традиційний український каравай та пиріг. А вбрані дівчата та хлопці у вишиванки та віночки стали особливістю заходу і свято набуло справжнього українського колориту.  
Оцінювали старання студентів члени почесного журі за смак та зовнішній вигляд виробів: директор ННІ ПХВ Богомолов О.В., начальник учбової частини Калібер ... Читать дальше »
Просмотров: 242 | Добавил: Дюманж | Дата: 28 Ноя 2017 | Комментарии (0)

23 листопада 2017 року кафедра технологій переробних і харчових виробництв відсвяткувала "День технолога", за підтримки студентського комітету ННІ ПХВ. Цьогоріч свято було організовано в стилі кіно. Студенти кожного курсу наосліп обрали свій жанр кінофільму, в якому й праціювали. Було запропоновано 5 жанрів кіно, такі як, триллер, драма, комедія, фентезі та документальний жанр. 
На цій урочистості витала атмосфера неймовірного затишку, тепла,  запалу та невтримного сміху. По-перше студенти кожного курсу повинні були представити свою групу, наступний конкурс - конкурс кураторів, та останній - художній номер за тематикою обраного жанру фільму.
Оцінювали виступи студен ... Читать дальше »
Просмотров: 173 | Добавил: Дюманж | Дата: 28 Ноя 2017 | Комментарии (0)

16 листопада 2017 року у стінах головного корпусу університету відбувся фінальний етап конкурсу «Кращий куратор року-2017». Цього року навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв представила к.т.н., доц. Дугіна Катерина Валентинівна. 
Кожен учасник конкурсу мав продемонструвати свої таланти у двох конкурсах: «Візитка», де у вільній розповіді куратори представились публіці, а також порадували глядачів креативним відео та «Творчий конкурс», в якому конкурсанти проявили себе у різних амплуа та поділилися найяскравішими іскорками своєї душі. Звісно, для того, аби оцінити таланти кураторів, було запрошене компетентне журі: Кірюхіна Мар ... Читать дальше »
Просмотров: 181 | Добавил: Дюманж | Дата: 17 Ноя 2017 | Комментарии (0)

10 листопада 2017 року на кафедрі технологій переробних і харчових виробництв в рамках "Тижня науки", за підтримки студентського комітету ННІ НХВ відбувся брейн - ринг між студентами 4 та 5 курсів на тему "Харчова хімія". В основі заходу полягала наукова битва між двома командами, які повинні були відподати на запитання ведучого.  Після того, як питання поставлене, ведучий дає команду: «Час!» - після чого звучить сигнал і запускається ігрова система: команди можуть обговорювати і натискати на кнопки. Право відповіді одержує та команда, яка першою натиснула на кнопку. Якщо команда, яка натиснула на кнопку першою дала не правильну відповідь, то іншій команді надається право на ... Читать дальше »
Просмотров: 141 | Добавил: Дюманж | Дата: 13 Ноя 2017 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 ... 20 21 »