Меню сайту
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Архив записей
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Друзья сайта
Головна »
![]() |
![]() 20-22 листопада 2018 року на кафедрі технологій переробних і харчових виробництв працювала експертна комісія з метою проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Технології зернопродуктів та зернові ресурси» зі спеціальності 181 «Харчові технології» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти у Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка.
Голова експертної комісії – Шаповаленко О.І., д.т.н., професор, завідувач кафедри технологій зберігання і переробки зерна Національного університету харчових технологій. Член експертної комісії – Прісс О.П., д.т.н., професор, завідувач кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної сп ... Читать дальше » |
![]() Завідуюча кафедрою к.т.н., доц. Гавриш Тетяна Володимирівна провела екскурсію для учнів по науковим лабораторіям кафедри.
Професійно-т ... Читать дальше » |
![]() В олімпіаді взяли участь студенти (ІІІ-ІV курсів) більш ніж десяти вищих навчальних закладів України. Конкурсна робота складалася із тестового та творчого завдань. Учасниками від нашого університету під керівництвом к.т.н., доц. кафедри технологій переробних і харчових виробництв Фоміної Ірини Миколаївни були студентки 3 курсу Глянь Тетяна іванівна і Ждан Поліна Андріївна та студен ... Читать дальше » |
![]() У своїх роботах студенти представляли експериментальні дані, які стосуються актуальних сьогодні питань вирішення проблем раціонального збалансованого харчування населення України та всього світу. Студенти доповідали про дослідження безглютенових хлібців, які призначені для вживання людям, що хворі на целіакію; про зернові пластівці, виготовлені з пророщеного зерна пшениці, жита та тритикале підвищеної біологічної цінності. Кожен доклад та візуальне супроводження був оригінальним, оскільки грунтувався на власних дослідженнях в обран ... Читать дальше » |
![]() |
![]() Конкурс був ініційований благодійним Фондом Бориса Колеснікова для студентів спеціальностей, пов'язаних з харчовими технологіями. Його мета - надати підтримку креативним і цілеспрямованим студентам профільних вузів, дати експертну оцінку їх стартапам і розробкам, стимулювати їх до розвитку вітчизняної харчової галузі. Президент благодійного Фонду Борис Колесніков привітав 30 конкурсантів із заслуженою перемогою та вручив їм дипломи на відвідування кондитерської вис ... Читать дальше » |
![]() |
![]() Цей захід проведено з метою допомоги випускникам у виборі майбутньої професії. Школярів було ознайомлено із умовами вступу до університету, переліком напрямів та спеціальностей. Більш детально зупиняючись на спеціальності «Технологія зберігання та переробки зерна» ННІ ПХВ акцентується увага на перспективі працювати в галузі харчової промисловості. Учні ж, в свою чергу, активно приймають участь у співбесідах та ставлять безлі ... Читать дальше » |
![]() Головним завданням конкурсантів було відображення власного бачення української культури у 3D - картині, яку необхідно було не просто намалювати, а зліпити своїми руками із солоного тіста. Переможців визначали незалежним голосуванням, ними стали студенти 4 курсу групи 45 ХТ зі своєю композицією "Соняшники біля хати". ... Читать дальше » |