Пн, 23 Сен 2019, 18:34:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » Архив материалов
23 лютого 2013 року у Харківському національному технічному університеті імені Петра Василенка відбувся День відкритих дверей. У корпусі по вул. Артема 44 на другому поверсі, починаючи з 9 ранку, можна було ближче ознайомитися з кафедрою технологій переробних і харчових виробництв. Звичайно не обійшлося й без солодощів, якими кожного разу пригощають наші фахівці. Тут можна було поласувати хлібом, пісочним печивом, зефіром та мармеладом, які були виготовлені студентами-технологами напередодні заходу.







... Читать дальше »
Просмотров: 412 | Добавил: Дюманж | Дата: 10 Мар 2013 | Комментарии (0)

22 лютого 2013 року хороброю командою 35-ТЗ було "відкрито" шлях у розкритті своїх кулінарних здібностей за новою дисципліною "Технологія харчування". Вони сміливо та рішуче підкорили серця гурманів соусами власного виробництва!











Із історії соусів. Всі знамениті соуси були створені в XVII, XVIII – початку XIX століття. Характерно, що авторами соусів [ ... Читать дальше »
Просмотров: 401 | Добавил: Дюманж | Дата: 10 Мар 2013 | Комментарии (0)



Свято це завжди весело і приємно особливо коли це твоє свято!
15 листопада 2011 р. відбувся гала концерт, свято студентів 1 курсу. Це був ювілейній 10-й Дебют першокурсника. Студенти дивували нас своїми номерами які оцінювало журі. Всі факультети сумлінно підготувались до свята, аби порадувати й здивувати журі та глядачів. Це їм дійсно вдалося. Велика кількість різноманітних номерів які припали до душі кожному: танці, пісні, акробатичні та комедійні номери.
Нашу кафедру представляли: Пахуча Катя з піснею (Виват Король) ... Читать дальше »
Просмотров: 405 | Добавил: Дюманж | Дата: 10 Мар 2013 | Комментарии (0)



25 жовтня 2011 р. на кафедрі технології переробних і харчових виробництв відбувся день технолога, щорічно традиційно приурочений до дня заснування кафедри.

У святі брали участь студенти кафедри технології переробних і харчових виробництв з першого по п’ятий курс (групи 15-ТЗ, 25-ТЗ, 35-ТЗ, 45-ТЗ та 55-ТЗ), які представили підготовлені творчі композиції.
У склад журі увійшли: директор ННІ ПХВ, завідувач кафедри обладнання та інжинірингу переробних і харчових виро ... Читать дальше »
Просмотров: 794 | Добавил: Дюманж | Дата: 09 Ноя 2011 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 19 20 21