Пн, 24 Июн 2019, 14:40:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » Архив материалов

Вітаємо Ізмайлову Олену Олексадрівну, асистента кафедри  технологій переробних і харчових виробництв ННІ ПХВ із успішним захистом дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.02 «Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур» на тему «Удосконалення технологіі зернових пластівців підвищеної біологічної цінності». Керівник роботи – к.т.н., доцент кафедри технологій переробних і харчових виробництв Фоміна Ірина Миколаївна.  

... Читать дальше »

Просмотров: 17 | Добавил: Дюманж | Дата: 03 Июн 2019 | Комментарии (0)

10-11 квітня 2019 року у Харківському державному університеті харчування і торгівлі відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології" ОКР "БАКАЛАВР".

В олімпіаді взяли участь студенти ІІІ та ІVкурсів більш ніж десяти вищих навчальних закладів України. Конкурсна робота складалася із тестового та творчого завдань.

... Читать дальше »

Просмотров: 40 | Добавил: Дюманж | Дата: 15 Апр 2019 | Комментарии (0)

З 08 по 10 квітня 2019 року на кафедрі технологій переробних і харчових виробництв працювала експертна комісія з метою проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» за першим  (бакалаврським) рівнем вищої освіти у Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка.
Голова експертної комісії Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна – декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктор технічних наук, професор, голова комісії.
Член експертної комісії&nb ... Читать дальше »
Просмотров: 27 | Добавил: Дюманж | Дата: 11 Апр 2019 | Комментарии (0)

З 12 по 14 березня 2019 року на кафедрі технологій переробних і харчових виробництв працювала експертна комісія з метою проведення чергової акредитаційної експертизи підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» у Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка.
Голова експертної комісії – Ковбаса  В.М., д.т.н., професор, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій.
Член експертної комісії – Хомич Г.П. – д.т.н., професор, завідувач кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства Вищого навчального закладу Ук ... Читать дальше »
Просмотров: 56 | Добавил: Дюманж | Дата: 15 Мар 2019 | Комментарии (0)

5 березня 2019 року відбулась екскурсія на Роганский пивзавод "AB InBev" для студентів 3,4 та 5 курсів навчально-наукового інституту «Переробних і харчових виробництв».
Захід складався з декількох етапів, по-перше, були представлені рекламні ролики і презентація, під час якої виступали співробітники, починаючи від лаборантів і закінчуючи генеральним директором, кожен з них розповідав як він потрапив ... Читать дальше »
Просмотров: 55 | Добавил: Дюманж | Дата: 10 Мар 2019 | Комментарии (0)

На підставі договору про творчу науково-технічну співдружність між кафедрою технологій переробних і харчових виробництв ХНТУСГ та Інститутом рослинництва ім. В.Я. Юр’єва НААН студенти та аспіранти постійно проводять свою науково-дослідну роботу на базі лабораторій університету та інституту. 
В даний час, в лабораторії кафедри технологій переробних і харчових виробництв працює аспірант Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр’єва НААН, який займається дослідженням якості зернових пластівців, виготовлених з різних сортів пшениці. Викладачі кафедри к.т.н., доцент Фоміна І.М. та асист. Ізмайлова О.О., які займаються удосконаленням технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності є науковими консультан ... Читать дальше »
Просмотров: 69 | Добавил: Дюманж | Дата: 03 Дек 2018 | Комментарии (0)

Викладачами кафедри технологій переробних і харчових виробництв ННІ ПХВ проведено профорієнтаційну роботу для школярів 9-11 класів міста Харкова, області та інших областей, зокрема, у ХЗОШ № 157, ХЗОШ № 104, ХЗОШ № 138, ХЗОШ № 51, ХЗОШ № 89, ХЗОШ № 129, ХЗОШ № 147, ХЗОШ № 149, ХЗОШ № 18, ХЗОШ № 126, ХЗОШ № 172, ХЗОШ № 88, ХЗОШ № 120, ХЗОШ № 32, ХЗОШ № 3, ХЗОШ № 7, ХЗОШ № 66, ХЗОШ № 10, Харківській спеціалізованій школі № 119, Роганського ліцеї, Покатилівській ЗОШ, Слобожанському державному навчальному закладі "Слобожанський регіональний центр професійної освіти", Елітянській ЗОШ Харківського р-ну, Вільховській ЗОШ Харківського р-ну, Шелудівській ЗОШ Харківського р-ну, Ков'яжській ЗОШ Валків ... Читать дальше »
Просмотров: 58 | Добавил: Дюманж | Дата: 29 Ноя 2018 | Комментарии (0)

20-22 листопада 2018 року на кафедрі технологій переробних і харчових виробництв працювала експертна комісія з метою проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Технології зернопродуктів та зернові ресурси» зі спеціальності 181 «Харчові технології» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти у Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка.
Голова експертної комісії – Шаповаленко О.І., д.т.н., професор, завідувач кафедри технологій зберігання і переробки зерна Національного університету харчових технологій.
Член експертної комісії – Прісс О.П., д.т.н., професор, завідувач кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної сп ... Читать дальше »
Просмотров: 64 | Добавил: Дюманж | Дата: 22 Ноя 2018 | Комментарии (0)

"Вибір професії – це друге народження людини. Від того, наскільки вірно Ви оберете свій професійний шлях залежить Ваше майбутнє".  Саме з таким девізом 17 квітня 2018 року на кафедру технологій переробних і харчових виробництв завітали учні Шевченківського професійного аграрного ліцею, які навчаються за спеціальністю "Кухар. Кондитер". 
Завідуюча кафедрою к.т.н., доц. Гавриш Тетяна Володимирівна провела екскурсію для учнів по науковим лабораторіям кафедри. 
Професійно-т ... Читать дальше »
Просмотров: 123 | Добавил: Дюманж | Дата: 17 Апр 2018 | Комментарии (0)

11-13 квітня 2018 року у Харківському держаовному університеті харчування і торгівлі відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 "Харчові технології" ОКР "БАКАЛАВР".
В олімпіаді взяли участь студенти (ІІІ-ІV курсів) більш ніж десяти вищих навчальних закладів України. Конкурсна робота складалася із тестового та творчого завдань.
Учасниками від нашого університету під керівництвом к.т.н., доц. кафедри технологій переробних і харчових виробництв Фоміної Ірини Миколаївни були студентки 3 курсу Глянь Тетяна іванівна і Ждан Поліна Андріївна та  студен ... Читать дальше »
Просмотров: 143 | Добавил: Дюманж | Дата: 14 Апр 2018 | Комментарии (0)

1 2 3 ... 20 21 »