Пт, 29 Мар 2024, 10:54:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Головна » Архив материалов
Просмотров: 351 | Добавил: Дюманж | Дата: 13 Окт 2017 | Комментарии (0)

22 вересня 2017 року в ННІ ПХВ відбулося урочисте відкриття лабораторії технології харчування на кафедрі  технологій переробних і харчових виробництв.

Зі словами подяки до колективу кафедри, дирекції та підприємств звернувся ректор університету академік Нанка О.В. Він підкреслив, що створення нової лабораторії  сприятиме підвищенню якості  підготовки студентів , розширенню тематики наукових досліджень та подальшому розвидку партнерських відносин між університетом та підприємствами харчової промисловості.

... Читать дальше »

Просмотров: 357 | Добавил: Дюманж | Дата: 25 Сен 2017 | Комментарии (0)

16 вересня 2017 року за ініціативи Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту, Харківського міського центру дозвілля молоді, Громадського інформаційно-аналітичного центру для молоді і Харківського міського громадського об'єднання «Центр розвитку громад» відбулась освітня акція "Наукові пікніки".
У фестивалі науки, освіти та науково-популярної культури брали участь провідні вищі навчальні заклади та науково-дослідні установи Харкова, а також організації по роботі з дітьми та молоддю, підприємства, громадські та культурні ініціативи, які представляли такі галузі знань, як хімія, фізика, криміналістика, історія, робототехніка, астрономія, інформатик ... Читать дальше »
Просмотров: 346 | Добавил: Дюманж | Дата: 18 Сен 2017 | Комментарии (0)

18 травня 2017 року відбулась публічна лекція д.т.н., професора Шаніної Ольги Миколаївни на тему "WIRA Program - Міжнародна програма обміну по дослідженню в сільськогосподарській галузі в державному університеті Пенсільванії (Penn State University, USA)". Університет штату Пенсільванія (Pennsylvania State University) - публічний дослідницький університет в США, що знаходиться в Юніверсіті-Парк, штат Пенсільванія. Ольга Миколаївна працювала у державному університеті Пенсільванії протягом 4 місяців, розповіла , що за цей час отримала безцінний досвід в галузі викладання сільськогосподарських та харчових наук, відвідала велику кількість семінарів, симпозиумів, виставок, підприємств, які займаються переробкою зерна та ... Читать дальше »

Просмотров: 411 | Добавил: elenaizmailova5 | Дата: 23 Май 2017 | Комментарии (0)

30 квітня 2017 року в Харкові пройшов IV Харківський Міжнародний марафон, який в 2014 році внесений до Книги рекордів України як наймасовіший забіг за кількістю зареєстрованих учасників. Траса, по якій проходить марафон, прокладена по центральних вулицях Першої столиці, охоплюючи основні визначні пам'ятки міста, а старт і фініш розташовані в самому серці Харкова, на одній з найбільших площ Європи - площі Свободи.
У числі учасників Міжнародного марафону були і представники  Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка. Старші лаборанти кафедри технологій переробних і харчових виробництв ННІ ПХВ Самотей Валентина Миколаївна та Самотей Кирило Олексійович, а ... Читать дальше »
Просмотров: 463 | Добавил: Дюманж | Дата: 02 Май 2017 | Комментарии (0)

26 квітня 2017 року відбувся захід, присвячений 31-й річниці аварії на Чорнобильській АЕСю Цереморія покладання квітів відбувалась  біля пам'ятника чорнобильцям у Молодіжному парку.
У мітингу взяли участь заступник Харківського міського голови Михайло Фатєєв, керівництво області, ліквідатори аварії, представники громадських чорнобильських організацій, городяни. 
Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П. Василенка також прийняв участь у заході. Кафедру технологій переробних і харчових виробництв ННІ ПХВ представляли студенти 1 курсу на чолі з к.т.н., доц. Туз Наталією Федорівною.
Священнослуж ... Читать дальше »
Просмотров: 348 | Добавил: Дюманж | Дата: 01 Май 2017 | Комментарии (0)

4-6 квітня 2017 року у Харківському держаовному університеті харчування і торгівлі відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямком підготовки "Харчові технології та інжененрія" ОКР "БАКАЛАВР".
В олімпіаді взяли участь студенти (ІІІ-ІV курсів) більш ніж десяти вищих навчальних закладів України. Конкурсна робота складалася із тестового та творчого завдань.
Учасниками від нашого університету під керівництвом к.т.н., доц. кафедри технологій переробних і харчових виробництв Фоміної Ірини Миколаївни були студентки 3 курсу Фейзопуло Ольга і Безбородова Катерина та  студентка 4 курсу Убайтаєва Маліка.
За під ... Читать дальше »
Просмотров: 739 | Добавил: Дюманж | Дата: 21 Апр 2017 | Комментарии (0)

4 квітня 2017 року студенти ХНТУСГ ім. П. Василенка на чолі з викладачами кафедри технологій переробних і харчових виробництв к.т.н., доц. Дугіною К.В. та кафедри економіки і маркетингу к.т.н., доц. Кравченко О.М. відвідали науково-діагностичну лабораторію ТОВ "Агроген". 
Діагностична лабораторія ТОВ «агроген» організована в 2012 році провідними фахівцями України в області фітопатології, селекції, генетики та молекулярної генетики.
Лабораторія пропонує широкий спектр аналізів з використанням традиційних і сучасних молекулярних і біохімічних методів, що забезпечить контроль та сертифікацію якості сортової приналежності насіннєвого і посадкового матеріалу, ... Читать дальше »
Просмотров: 768 | Добавил: Дюманж | Дата: 14 Апр 2017 | Комментарии (0)

6-7 квітня 2017 року у ННІ ПХВ відбулася XVIII Міжнародна науково-практична конференція "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" . Конференція була присвячена таким проблемам:
1. Сучасні напрямки механізації процесів переробних і харчових виробництв.
2. Сучасні напрямки технології переробних і харчових виробництв. 
На пленарному засіданні конференції виступили викладачі та аспіранти. Директор інституту д.т.н., проф. Богомогов О.В. та заступник директора к.т.н., доц. Бредихін доповідали про інноваційні технології виробництва круп'яних продуктів. Асистент кафедри ТПХВ Ізмайлова О.О ... Читать дальше »
Просмотров: 543 | Добавил: Дюманж | Дата: 07 Апр 2017 | Комментарии (0)

Масляна походить вiд старовинного язичницького свята проводів зими, що зберігалося після прийняття християнства. Це перш за все багато ситної їжі, оскільки немає нічого заторного в тому, щоб в цей час поласувати, скуштувати самих різноманітних страв, не відмовляючи собі ні в чому. Головною стравою на масляну є, як відомо, млинці, якi печуть кожного дня з понеділка. Також Масляна відома всенародним гулянням: це танці, співи, катання з гірок, на санчатах, спорудження масляного опудала, костри тощо.

За ініціативою студентського комітету та при підтримці дирекції студенти ННІ ПХВ весело та смачно зустріли Масляну 02 березня 2017 року. 

Свято мало виг ... Читать дальше »
Просмотров: 429 | Добавил: Дюманж | Дата: 02 Мар 2017 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 20 21 »