Меню сайту
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Архив записей
- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
Друзья сайта
Головна » Архив материалов
30 жовтня 2015 року в корпусі ННІ ПХВ відбулося свято Хеллоуїн. Хеллоуїн — сучасне свято, висхідний до традицій древніх кельтів Ірландії і Шотландії, історія якого почалася на території сучасних Великобританії та Північної Ірландії. Відзначається він 31 жовтня, в переддень Дня всіх святих. Ніч Хеллоуїна - це перехід, ворота з одного світу в інший, де все живе вмирає, але одночасно готується до відродження, звільняючись від усього зайвого, як дерева від листя. |
29 жовтня 2015 року у Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбулася всеукраїнська науково-практична конференція "Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини" до 25-ти річчя факультету обладнання та технічного сервісу. Викладачі кафедри ТПХВ доц. к.т.н. Фоміна І.М. та асистент Ізмайлова О.О. прийняли участь у цій конференції з усною доповіддю на тему: "Зміна біологічної цінності зернових пластівців "Паросток", "Еко-Скарб", "Бадьорість" під час сушіння". Науковцями було відзначено актуальність та перспективу розвитку теми, так як виробництво харчової продукції є важливим питанням сьогодні для виробників та споживачів.
... Читать дальше » |
27 жовтня 2015 року наша кафедра відсвяткувала "День Технолога". Цього року свято пройшло у вигляді подорожі. Глядачі мали змогу побувати у різних країнах світу: Франції, Італії, Іспанії, Грузії, Шотландії, Німеччині. Кожна група представляла різну країну. Студенти виконали усі завдання у стилі своєї країни.
На цій урочистості витала атмосфера затишку, осіннього тепла та передчуття подорожі до наступної країни. Усе, починаючи з музики, одягу, аксесуарів, пісень, конкурсів містило елементи країни, яку представляли групи. Також кожна група повинна була продемонструвати національну страву своєї країни та познайомити ... Читать дальше » |
22 листопада 2015 року відбулася виставка "Барви осені". Студенти всіх навчально наукових інститутів Харківського національного університету сільського господарства ім. П. Василенка представили свої доробки в національному українському стилі.
Атмосфера у холі була неперевершеною та магічної, ми ніби перенеслися до чаруючого музею українського мистецтва. Таке відчуття створювали караваї, вироби з кави, макаронів, листя, глини, вишиті картини, ікони, фігурки, ляльки-мотанки з тканини, малюнки та багато-багато інших дивовижних власноруч зроблених виробів! Гості урочистості були взахваті від такої творчої роботи та відзначили про високий рівень підготовки заходу. ... Читать дальше » |
22 листопала 2015 року відбувся гала-концерт конкурсу-фестивалю "Дебют першокурсника". Це традиційне вже для молодого покоління свято дозволяє проявити свої творчі здібності та підтвердити почесне звання студента рідного університету.
Найбільш талановиті та старанні першокурсники, а також, студенти інших курсів спробували свої сили в різних жанрах мистецтва: вокал, хореографія, КВК тощо. Конкурс відзначився неймовірною яскравістю, різножанровістю та майстерністю. Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв представили студенти 1 та 3 курсів. Цього року у номінації «Гран-прі» найкращими стали хореографічний кол ... Читать дальше » |
22 жовтня 2015 року викладач кафедри технологій переробних і харчових виробництв ННІ ПХВ доц. Шакула О.О. разом із представниками інших ННІ прийняв участь у проведенні ярмарку професій у м. Ізюм на базі Ізюмської загальноосвітньої середньої школи № 4.
На ярмарку були присутні учні 9-11 класів Ізюмських загальноосвітніх середніх шкіл № 2,5,4, Ізюмської гімназії № 3, Ізюмського професійн ... Читать дальше » |
16 жовтня 2015 року студенти ННІ ПХВ спеціальності «Технологія зберігання та переробки зерна» та викладач кафедри доцент Шакула О.О. відвідали Міжнародний аграрний форум «AGROPORT – 2015».
Східноукраїнський аграрний форум щорічно проходить в одному з найбільших міст східної України з однією метою: створити умови для підвищення ефективності аграрного бізнесу України вже сьогодні. На цьому форумі були висвітлені питання які стосуються сільського господарства, а саме економічного потенціалу, поліпшення аграрної політики Харківської області та Ук ... Читать дальше » |
У жовтні-листопаді 2015 року викладачі кафедри технологій переробних і харчових виробництв ННІ ПХВ приймають участь у проведенні профорієнтаційної роботи для школярів 9-11 класів міста Харкова та області.
Цей захід проводиться з метою допомоги випускникам у виборі майбутньої професії. Викладачі нашої кафедри ознайомлюють школярів із умовами вступу до університету, переліком напрямів та спеціальностей. Більш детально зупиняючись на спеціальності «Технологія зберігання та переробки зерна» ННІ ПХВ представники кафедри акцентують увагу на перспективі працювати в галузі харчової промисловості. Учні ж, в свою чергу, активно приймають участь у співбесідах та ставлять безліч запитань, що свідчить про те, що вони зацікавлені інформацією! ... Читать дальше » |