- 2011 Ноябрь
- 2013 Март
- 2013 Апрель
- 2013 Май
- 2013 Июль
- 2013 Сентябрь
- 2013 Октябрь
- 2013 Ноябрь
- 2013 Декабрь
- 2014 Февраль
- 2014 Март
- 2014 Апрель
- 2014 Май
- 2014 Июнь
- 2014 Июль
- 2014 Сентябрь
- 2014 Октябрь
- 2014 Ноябрь
- 2015 Февраль
- 2015 Март
- 2015 Апрель
- 2015 Сентябрь
- 2015 Октябрь
- 2015 Ноябрь
- 2015 Декабрь
- 2016 Февраль
- 2016 Март
- 2016 Апрель
- 2016 Май
- 2016 Июнь
- 2016 Сентябрь
- 2016 Октябрь
- 2016 Ноябрь
- 2017 Февраль
- 2017 Март
- 2017 Апрель
- 2017 Май
- 2017 Сентябрь
- 2017 Октябрь
- 2017 Ноябрь
- 2017 Декабрь
- 2018 Февраль
- 2018 Апрель
- 2018 Ноябрь
- 2018 Декабрь
- 2019 Март
- 2019 Апрель
- 2019 Июнь
- 2019 Сентябрь
- 2019 Октябрь
|
![]()
|
![]() Від Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка у конференції прийняла участь доцент кафедри технологій переробних і харчових виробництв Постнова О.М., яка виступила з доповіддю під час роботи секції «Інноваційні аспекти розвитку харчових технологій та обладнання» на тему « ... Читать дальше » |
|
... Читать дальше » |
В олімпіаді взяли участь студенти ІІІ та ІVкурсів більш ніж десяти вищих навчальних закладів України. Конкурсна робота складалася із тестового та творчого завдань. ... Читать дальше » |
![]() Голова експертної комісії Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна – декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктор технічних наук, професор, голова комісії. Член експертної комісії&nb ... Читать дальше » |
![]() Голова експертної комісії – Ковбаса В.М., д.т.н., професор, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій. Член експертної комісії – Хомич Г.П. – д.т.н., професор, завідувач кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства Вищого навчального закладу Ук ... Читать дальше » |
![]() Захід складався з декількох етапів, по-перше, були представлені рекламні ролики і презентація, під час якої виступали співробітники, починаючи від лаборантів і закінчуючи генеральним директором, кожен з них розповідав як він потрапив
...
Читать дальше »
|
![]() В даний час, в лабораторії кафедри технологій переробних і харчових виробництв працює аспірант Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр’єва НААН, який займається дослідженням якості зернових пластівців, виготовлених з різних сортів пшениці. Викладачі кафедри к.т.н., доцент Фоміна І.М. та асист. Ізмайлова О.О., які займаються удосконаленням технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності є науковими консультан ... Читать дальше » |